När du behöver transportera ströprodukter

Är det så att du behöver transportera ströprodukter? Du kan då besöka jbtransport.se. Där finns ett transportföretag som heter JB Transport AB. De erbjuder olika sorters transporter av olika sorters produkter. De sysslar allra mest med att transportera flis, men de har även möjlighet att kunna transportera annat som:

  • Virke
  • Trä
  • Ströprodukter och halm
  • Valstråd
  • Wellpapp

JB Transport AB kan därmed hjälpa dig med att transportera strö, eller andra produkter. De har idag 8 olika bilar att transportera med. Företaget i sig, de finns i Vrigstad och drivs av grundaren Martin Brogård och hans fru Jeanette.

Få hjälp med transport av strö och mycket mer

Oavsett om det är ströprodukter du vill ha transport av, eller om det handlar om flistransport, virkestransport, trätransport eller transport av valstråd, wellpapp eller annat, så kan JB Transport AB hjälpa dig. I alla fall om du håller till i Småland med omnejd. Detta företag är en bra långsiktig partner du kan lita på.

JB Transport AB jobbar allra mest med flistransport, men i takt med att de expanderar, så kan de ta sig an andra sorters produkter med.

Bra transporthjälp

JB Transport AB har många års erfarenhet av branschen. Det innebär att de har de kunskaper som krävs för att du ska få en god kvalitet på dina transporter. Dessutom så strävar detta företag efter att värna om miljön så mycket som de kan. Bland annat försöker de se till att göra så liten miljöpåverkan som möjligt, genom att deras lastbilar är anpassade för att klara av alla klimat och väglag.

Posted in Transport & Logistik | Comments Off on När du behöver transportera ströprodukter